ブログトップ

シンガポール Sweet Tooth ブログ

orrs.exblog.jp

5月6月の菓子料理教室のご案内(May/June Classes)

5月6月の教室のご案内(May/June Class):

5,6月は以下の予定でクラスをIPPIN CAFE BAR, 18 Mohamed Sultan Road にて開講します☆

Cooking and Baking class @ Ippin Cafe Bar for May and June as follows.

19th Tue 11:00-13:00 Choux a la crème caramel $75 満席 (キャラメルシュー)
20th Wed 11:00-13:00 Choux a la crème caramel $75 満席 (キャラメルシュー)
f0239329_8495775.jpg

27th Wed 11:00-13:30 Fresh Pasta with 2 kinds of sauce $85 満席
28th Thu 11:00-13:30 Fresh Pasta with 2 kinds of sauce $85 満席
30th Sat 11:00-13:30 Fresh Pasta with 2 kinds of sauce $85 お店イベント準備の為キャンセルとなりました。
f0239329_8495890.jpg

June 3rd Wed 11:00-13:30 Fish plate and Tuscan barley summer salad $85 満席
June 4th Thu 11:00-13:30 Fish plate Tuscan barley summer salad $85 満席 
f0239329_8495941.jpg


☆ご希望の方は①〜④ご記入の上 info@regalino.sg までメールをくださいませ。
☆To apply, please send mail to "info@regalino.sg" with following information.

①お名前(よみがな)Name
②電話番号 Telephone Number
③メールアドレス Mail address
④希望レッスン日 Desired date for the class

☆どのクラスも6人程度で開講予定です。
☆Maximum 6 people in a class.

☆持ち物: 保冷剤(シュークリームのクラスのみ) エプロン、ハンドタオル、筆記用具、講習料

☆What to bring: cooler pack for Choux a la crème class, apron, hand towel, pen, and class fee.

【キャンセルについて】
予約のキャンセルは、材料の調達の関係上6営業日前まとさせていただきます。5営業日前以降のキャンセルは代金の50%、3営業日前以降のキャンセルは100%いただきます。なお、ご本人が都合悪くなった場合はご友人の方の代替え参加も可能です(その場合のキャンセル料はかかりません)。

【Cancellation policy】
No cancellation fee until 6 business days before the event. Cancellation after 6 business days to 3 business days before the event, 50% of the total fee will be charged and cancellation 3 business days to the event day, full amount will be charged as cancellation fee.


よかったらクリックお願いします。
にほんブログ村 海外生活ブログ シンガポール情報へ
にほんブログ村
[PR]
by mausst | 2015-05-02 22:02 | 教室
<< 中垣幸世さんのシンガポールセミ... 「POP UP SHOP @ ... >>